About

Een korte introductie tot het bedrijf en de persoon achter CreativPixel.

Maarten in het kort

Maarten van Spil
Leeftijd:
33
Woonplaats:
Delft
Opleiding:
CMD
Sport:
Hardlopen
Muziek:
House
Setup:
Intel E8400 @ 3.3GHz, 9800GTX+, 4GB, 2x20", KRK RP6 G2, Windows 7
Mobiel:
Samsung Galaxy S
Bezigheden:
Webdesign, muziek produceren, dj-en, fotografie
E-mail Maarten

CreativPixel is een in Voorburg gevestigd webdesignbureau. Onze visie is dat design niet alleen mooi moet zijn, maar vooral ook functioneel. Dit uit zich in ontwerpen die de gebruiker op een artistiek niveau aanspreken, maar ook transparant en bruikbaar (usable) zijn.

Voor de ontwikkeling van websites maken wij gebruik van WordPress. Lees meer over hoe u middels het gebruik van WordPress uw website eenvoudig actueel kunt houden. De websites die wij maken zijn volledig XHTML en CSS valide en voldoen aan de W3C standaarden. Wij regelen ook graag de hosting & domeinregistratie van uw website, zodat u zich volledig op de inhoud van uw website kan concentreren.

Maarten van Spil

Eigenaar en oprichter van CreativPixel is ing. Maarten van Spil, 27 jaar en woonachtig in Voorburg. In eerste instantie in 2004 naar Delft gekomen om bouwkunde te studeren maakte Maarten halverwege 2006 een ommezwaai naar de opleiding Communicatie & Multimedia Design aan De Haagse Hogeschool. In 2010 heeft Maarten zijn opleiding met succes afgerond middels een interessant afstudeerproject. Het project, dat uitgevoerd werd in opdracht van New Fountain te Haarlem, was gericht op het ontwikkelen van een affiliate marketing prijsvergelijkingwebsite met als unique selling point een prijsalarm functie. De opdracht resulteerde in de website Prijsalarm.nl.

In het jaar 2007 is Maarten part-time werkzaam geworden bij webdesignbureau Insyde in Delft. Hij heeft er veel ervaring opgedaan met XHTML, CSS, JavaScript, jQuery en PHP, maar ook met het functioneel -en grafisch ontwerpen van websites. Per augustus 2010 is Maarten fulltime werkzaam bij Insyde als Junior Projectmanager.