Beheer zelf uw website

Met Wordpress is het bijhouden van uw website zeer eenvoudig.

Voor de ontwikkeling van websites maakt CreativPixel gebruik van content beheersysteem Wordpress. Met Wordpress is uw website eenvoudig actueel te houden. Doordat Wordpress gratis beschikbaar is weten wij de kosten voor een website met CMS (Content Management System) relatief laag te houden.

WordPress is een persoonlijk publicatie platform gefocused op schoonheid, webstandaarden en gebruiksgemak. Het is in 2003 gestart met weinig code om het publiceren van tekst op het web gemakkelijker te maken, de eerste gebruikers waren op één hand te tellen. Sindsdien maken vele webloggers de overstap om WordPress te gebruiken en is WordPress uitgegroeid tot één van de grootste open source projecten op het web.

WordPress is geboren uit een wens om een publicatie systeem te maken dat gestroomlijnd is en gebruik maakt van PHP en MySQL en onder GPL licentie valt. De eerste versies werden uitgebracht onder de naam b2/cafelog, daarna werd besloten om door te gaan onder de naam WordPress. Tegenwoordig is WordPress een rijp en stabiel product.

Het Nederlandse vertaalteam zorgt voor de vertaling van WordPress naar het Nederlands. Het gaat daarbij om het beheergedeelte, standaard-thema’s  en de documentatie.

Het gebruik van WordPress is door zijn eenvoud makkelijk te leren en u kunt derhalve snel aan de slag met het beheren van uw website.

Meer informatie is te lezen op de website van WordPress.