De Subsidiespecialist

Diensten: Webdesign, CMS, Huisstijl ontwerp, Logo design

Voor De Subsidiespecialist ontwikkelde CreativPixel een volledige nieuwe huisstijl en website die aansluit bij de wensen voor een heldere site.

De website moet gebruikers informeren over het laten liggen van subsidies voor energiebesparende maatregelen en moet de gebruiker in staat stellen om contact op te nemen met De Subsidiespecialist. De website kan door de beheerder van de website up-to-date worden gehouden via WordPress. Naast een website ontwierp CreativPixel voor De Subsidiespecialist ook visitekaartjes.

Testimonial

De Subsidiespecialist over de diensten van CreativPixel

CreativPixel heeft voor mijn bedrijf De Subsidiespecialist een website naar alle tevredenheid gemaakt. Omdat de subsidieregelingen een korte looptijd hebben was haast geboden om een website te hebben. In een vrij korte tijd is een website ontwikkeld die er mocht zijn. CreativPixel weet de goede de vraagstelling met wat je met je website wil gaan doen te vertalen in een product dat bij je past. Hij weet echter door zijn professionele kennis, die nodig is om een goede website te bouwen, jouw wensen zo te vertalen dat de website een uitstraling krijgt die professioneel overkomt. Zijn benadering is vanuit de klant en niet vanuit de techniek. Hij zoekt naar mogelijkheden om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen. Mijn ervaring is dat als hij zelf de kennis niet heeft het ergens anders wel weet te vinden. Dit alles gaat in een open communicatie die zeer plezierig overkomt. Bij CreativPixel zijn ze ook duidelijk in dat gemaakte afspraken nagekomen worden. Een opgestelde planning geeft goed weer wanneer deelproducten geleverd worden, op deze wijze is het voor de klant mogelijk om het productieproces te volgen. Bij CreativPixel weten ze de goede combinatie te vinden tussen de prijs en het product. Zij zoeken duidelijk naar een goede prijs/product verhouding waarin de verwachtingen die je van een website hebt gekoppeld worden aan een redelijke prijs. Bert van Spil