Sybesma Management & Consultancy

Diensten: Webdesign, CMS

Sybesma Management & Consultancy had behoefte aan een website die, rekening houdend met de bestaande huisstijl, het bedrijf op internet presenteert.

Bezoek het project

Project bekijken ›

De website moet duidelijk de door Sybesma aangeboden diensten tonen en potentiële klanten de mogelijkheid bieden om in contact op te nemen. Via WordPress kan de klant zelf de website up-to-date houden.

Testimonial

Sybesma Management & Consultancy over de diensten van CreativPixel

CreativPixel is een jong en enthousiast bureau voor het ondersteunen van vraagstukken op het gebied van webdesign. Op gestructureerde wijze zijn mijn vragen vertaald in een concrete aanpak met voldoende ruimte voor een eigen inbreng. Zo is het al bestaande logo van Sybesma Management & Consultancy op mooie wijze ingepast in het ontwerp voor de website. Daarnaast is veel aandacht gegeven aan de toegankelijkheid en functionaliteit van de website. Geïnteresseerden en potentiële klanten kunnen door de website navigeren zonder het overzicht kwijt te raken. Ook wordt hen de mogelijkheid geboden op eenvoudige wijze met mijn bedrijf in contact te treden. Het up-to-date houden van de website kan ik eenvoudig zelf doen aan de hand van een door CreativPixel geschreven handleiding. Kortom, CreativPixel is naast een creatief, technisch en inhoudelijke zeer deskundig bureau, ook uiterst plezierig om mee samen te werken. drs. ing. Fokke Sybesma