Website De President

Diensten: Webdesign, CMS

Voor de komische bioscoopfilm De President, met Achmed Akkabi en Najib Amhali, ontwikkelde CreativPixel in samenwerking met Anne Jellema de website.

Bezoek het project

Project bekijken ›

Op de website komt de bezoeker meer te weten over de film. Informatieve pagina’s bieden een inzicht in het verhaal van de film en wie er bij de totstandkoming betrokken waren. De website is via AddThis voorzien van interactieve sociale mogelijkheden zoals het liken op Facebook. Op een speciale social media pagina worden de laatste posts op de Facebook pagina van De President getoond, evenals een opsomming van de laatste tweets met hashtag #depresident.

Met behulp van de NextGEN Gallery plugin is een overzicht van filmbeelden gecreĆ«erd. De detailpagina’s met filmbeelden zijn met AddThis ook voorzien van social media mogelijkheden. De NextGEN plugin is voor dit project door CreativPixel speciaal uitgebreid met een beweegbare filmrol om door de verschillende afbeeldingen te kunnen navigeren.

Het grafisch ontwerp voor de website is gemaakt door oud-collega, webstrateeg en consultant, Anne Jellema. CreativPixel verzorgde vervolgens de technische realisatie, bestaande uit het omzetten van het ontwerp naar een op maat gemaakt WordPress Thema en het implementeren van dit thema binnen het CMS.

Over de film

De PresidentDe Nederlandse regering, moe geworden van haar in zichzelf verwarde eindeloze geprietpraat, heeft besloten de monarchie en meerpartijen-democratie af te schaffen en zichzelf uit te roepen tot republiek. De verkiezingsstrijd tussen de twee presidentskandidaten loopt al snel vast, men gooit alleen maar met modder…..maar dan ziet men in een aspergestekende jonge Marokkaan een nieuwe volksheld. Bron: A-Film